Daily Archives: February 17, 2013

Humbja e kohës sot…

Ne jemi shperdoruesit me te medhenj te kohes ?

Per disa kjo pyetje mund te kete shume pergjigje , per disa ka vetem nje “PO” ose nje “JO”, ama te gjithe kane nje pergjigje per kete pyetje. Te rinjte jane kategoria qe ne i referohemi prandaj dhe do mundohem te flas vetem 5min per ta…  😛

Them 5 min pasi kjo eshte shprehja me e fundit qe kane te gjithe si justifikim per te te thene qe do vonohen 1 ore… Gjate kesaj kohe nuk bejne gje tjeter vecse shikojne facebook-un , what’s up-in ose mbajne ne goje gjysmen e shoqerise qe njohin. Takimet tashme jane kthyer ne nje sfide me vete per te gjithe . Cdo takim lihet 30 min para per te qene te gjithe ne orarin e percaktuar. Kjo nuk ndodh vetem ne takime kafesh , por edhe ne takime zyrtare , ne konfereca , ne dreka apo darka…

E vetmja alternative per ta zgjidhur eshte qe ta marresh dhe ti shtruar takimin e radhes , te shikosh facebook-un, ta pish kafen e radhes me qetesine me te madhe pas ne fund pergjigjja qe do te marresh do te jete e tipit :

” U vonova se kishte shume trafik dhe autobusi s’po ecte fare se bashkia na i ka hequr korsite e autobuzave ”

Kete te thone te gjithe pasi i thua pse u vonove . Duke te qeshur , duke te puthur e duke bere sikur po nxitonin per te te qene korrek ne orarin qe e keni vendosur qe te dy bashke …

Advertisements