Gjendje!

Shqiperi te kam dhjere, s’me degjove asnjehere!

Tha nje burre me mend dikur!

Dhe perdite perplasim turinjte mbas nje Cls-je 63amg!

Dhe thjesht gelltisim poshte ate qe duhet ta vjellim!

Reaksione helmuese ne gjak, por qe thjesht procesohen nga metabolizmi sikur te kishin vlerat me te larta ushqimore!

Dhe del nje kokmish nga mesi i turmes e thote qe ne Shqiperi po te kesh lekun jetohet!

O popull dritshkurter!

Derra militante qe mjaftoheni me nje kothere mut!

Minifunde qe posht jush fshihni luftera civile!

Taka 500euroshe qe shkaterroheni ne te njejten vrime asfalti me Prada-t e Gabit!

Hapni syte o kanibale te vetevetes!

Demagogji e koduar ne gjene!

Digjuni ne ferrin e epshit, qe Fenikse te rilindin nga hiri!

Boll tradhetuat Zotet tuaj per fantazma!

Shpirtra te humbur, qe zvarriteni ne nje rruge pa krye!

Naten e mire dhe edhe nje here, gezuar “100 vjet shtet Shqipetar”!!!

By: Ani Murati 

Advertisements

Posted on February 10, 2013, in Tri_ni. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: