Çokollata e zëze heq stresin

DSCF4308Çokollata e zëza ka miksin e duhur të antioksidantëve dhe nëse pi një filxhan çokollatë për 12 javë, lëkura jote do jetë më e hidratuar,

Gjithashtu të ndihmon që të heqësh stresin dhë të jesh më energjik …

20 g çokollatë e zezë 70% kakao (120 kalori)

1 copë torte Sacher (420 kalori)

1 puding me kakao (170 kalori)

1 çokollatë e ngorhtë (220 kalori)

Advertisements

Posted on February 9, 2013, in Tri_ni. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: