Daily Archives: February 9, 2013

Çokollata e zëze heq stresin

DSCF4308Çokollata e zëza ka miksin e duhur të antioksidantëve dhe nëse pi një filxhan çokollatë për 12 javë, lëkura jote do jetë më e hidratuar,

Gjithashtu të ndihmon që të heqësh stresin dhë të jesh më energjik …

20 g çokollatë e zezë 70% kakao (120 kalori)

1 copë torte Sacher (420 kalori)

1 puding me kakao (170 kalori)

1 çokollatë e ngorhtë (220 kalori)

Advertisements